USPEŠEN VIKEND ZA NAMI

3 ZMAGE IN PORAZ BREZOVŠKIH EKIP V MALI ODBOJKI.

S tekmami v obeh ligah se je nadaljevalo državno prvenstvo v mali odbojki. Ekipa Brezovice 2 je gostovala v Novi Gorici, kjer je morala priznati premoč domačinom. Rezultat je bil 2 : 0.

V drugi tekmi so bili Brezovčani prepričljivo boljši od vrstnikov iz Kopra. Fantje s tekmami nadaljujejo že prihodnji teden v domačem balonu. Vabljeni.

Ekipa Brezovice 1 je v balonu odigrala 2 tekmi. V prvi tekmi je bila Brezovica boljša od Žužemberka z rezultatom 2 : 0.

V drugi tekmi so Brezovčani igrali s Kočevjem, ki je bil prvo tekmo boljši od ekipe Salonita. V prvem setu je bila Brezovica na pragu poraza. Bilo je 24 : 20 za Kočevce. A je prišlo do preobrata in Brezovica je dobila prvi set s 26 : 24. V drugem setu je bila domača ekipa prepričljivejša in zmaga je ostala doma.

Čez 7 dni se bosta ekipi ponovno srečali, tokrat v Kočevju, kjer bo potekal naslednji turnir. Ob koncu tekem smo zapeli ” Vse najboljše” Patriku Stefanovu, ki ravno na današnji dan praznuje 13 let.

Kadeti iz Novega mesta z zmago in porazom.

V 4. krogu 1. kadetske lige so naši fantje premagali OK Merkur Maribor 2:1 in z enakim rezultatom izgubili s SIP Šempetrom.

Turnir 5. kroga bomo gostili mi. Na Brezovico prihajajo ekipe Vet4Pet Triglav Kranj, MOK Krka in Črnuče I.

Nove tri točke za Špan Brezovico

Člani ŠPAN Brezovica so v Mislinji s 3:0 (17, 18, 20) premagali Korvolley in so trenutno na 5. mestu, s štirimi točkami zaostanka za drugouvrščeno ekipo Šoštanj Topolšica.