TEKME ZA ZAKLJUČEK LETA

ČLANI ŠPAN Brezovica uspešni na Dolenjskem!

V 12. krogu 1. B DOL smo se pomerili z novinci v ligi, ki se trdo borijo za obstanek. Če k temu dodamo še majhno dvorano in bučne navijače ter zdravstvene težave pri nas, tu vedno obstaja možnost za presenečenje. Lahko n bilo: 1. set je bil relativno miren, saj smo igrali svojo igro in dobro “brali” nasprotnika. V drugem setu je bilo že bolj vroče, saj je nekoliko padel učinek na servisu. Vse do 31 točke smo “ribali” – na srečo, uspešno! Tretji set pa je bil pravi “kratek stik”, kjer se nismo sestavili, domačina ves čas lovili, ampak žal ne tudi ulovili. Na srečo je steklo v četrtem. Sicer ne takoj, ampak šele po malo bolj glasnem time outu našega trenerja. Začeli smo zopet bolje servirati, predvsem pa je bila igra v bloku in preko “penala” tista, ki je povzročala domačinom največ težav.

Na koncu se je zasluženo izšlo po naših željah, domačini pa bodo morali točke za obstanek poiskati drugje.

ATHOS Kostanjevica – ŠPAN Brezovica 1:3 (21:25, 29:31, 25:22, 21:25).

Bravo fantje, bravo trenerja Ivan in Simon ter bravo glasni navijači!

Mladinci ŠD Brezovica z dobro igro a dvema porazoma iz Kamnika!

Proti domačinom, ki so eni izmed favoritov za letošnji naslov so fantje prikazali odlično igro. Zmanjkalo je malo sreče, kakšen cm in kg na bloku več za kak drugačen razplet v prvem setu. Drugi set so domačini bolj prepričljivo in zasluženo dobili. Calcit Volley : ŠD Brezovica 2:0 (25:23 , 25:17)

Zelo podobna zgodba je bila tudi proti Mariborčanom. V prvem setu smo po borbeni in dobri igri pokleknili čisto ob koncu, drugi set pa je bil “pod vtisom” in Štajerci so zasluženo dobili 2. set in tekmo Sojenje pa pod vsako kritiko – še 1x več! Merkur Maribor : ŠD Brezovica 2:0 (26:24 , 25:20)