MLADINCI ŠD BREZOVICA NA F4 DP!!!

Na PF turnirju v domačem Balonu so se naši fantje zopet izkazali in še z dvema zmagama potrdili tradicijo uvrščanja na F4, s katero brezoviške ljubitelje odbojke ta generacija zares razvaja.

Na prvi tekmi smo precej gladko premagali mladince prvoligaša Panvite Pomgrada iz Murske Sobote z 2️⃣:0️⃣Brezovica : Panvita Pomgrad 2:0 (25:18, 25:23)

V drugem paru je bil Calcit Kamnik uspešnejši od OK Maribor z 2️⃣:0️⃣Calcit Volley : Maribor 2:0 (25:19, 25:18)

Lepotica turnirja???????? pa je bila gotovo tekma obeh zmagovalcev, v kateri smo vsi ljubitelji zares lahko uživali, saj je ponudila vse, kar odbojka lahko ponudi. Odlična tekma, v kateri sta obe ekipi želeli zmage, vendar je po preobratu v tretjem nizu še tretjič letos zmagala Brezovica – kar gotovo ne more biti slučaj, kljub temu, da je že po imenih Calcit nedvomno odlična ekipa. 2️⃣:1️⃣Brezovica : Calcit Volley 2:1 (25:22, 15:25, 15:13)

V 4. tekmi polfinalnega turnirja so se udarili Prekmurci in Štajerci – OK Maribor je bil prepričljiv v dveh nizih. 2️⃣:0️⃣Panvita Pomgrad : Maribor 0:2 (18:25, 17:25)Za drugo prosto mesto na finalnem DP za mladince v sezoni 2023/24 pa je nato v 5. tekmi Calcit iz Kamnika dosti težje, kot v prvi tekmi še enkrat premagal OK Maribor in potrdil vlogo drugega favorita. 2️⃣:0️⃣Calcit Kamnik : OK Maribor 2:0(25:22 , 25:21)

Na finalnem turnirju DP bodo v PF pari naslednji:ŠD Brezovica ŠD Brezovica – odbojka : Odbojkarski Klub SIP Šempeter v Savinjski doliniOdbojkarski klub Fužinar : Calcit Volley

Čestitke vsem štirim Finalistom!Vsekakor – kapo dol in čestitke, trener Ivan Milošević ter fantje za vse, kar ste pokazali danes: za odlično odbojko, nepopustljivost, borbo do konca in ekipni duh!!

Prisrčna hvala polni tribuni navijačev za podporo in odlično vzdušje v Balonu!

????????????????Dejmo Brezovca!!!!????????????????????????????????????????