DONACIJA DOHODNINE

Spoštovani,

gotovo veste, da lahko vsak državljan RS do 1 % svoje dohodnine nameni za podporo nepridobitnim organizacijam. Donacija 1 % dohodnine je za vas popolnoma brezplačna, saj bi sicer ta del pustili v državnem proračunu – v tem primeru se vaša dohodnina vrne v Proračun RS.
V našem društvu bi bili veseli, če bi ta del namenili za delovanje društva, zato vam v prilogi posredujemo Izpolnjen obrazec za donacijo. Prosimo, da ga dopolnite s svojimi podatki in podpišete. Obrazec lahko pošljete direktno na izpostavo FURSa ali pa nam ga prinesete na trening in ga oddate trenerjem.


Podpisan obrazec velja do preklica in ga ni potrebno oddajati vsako leto.V kolikor imate elektronski podpis lahko oddate vlogo za namenitev dela dohodnine kar preko spletne strani E-davki Po prijavi na spletno stran, poiščete na desni strani zavihek »Namenitev dela dohodnine« in vpišete našo davčno številko 31073298. Spodaj je potrebno klikniti še gumb »Oddaj vlogo«.

Obrazec je potrebno na FURS oddati najkasneje do 31. decembra tekočega leta, pri tem pa morate upoštevati tudi čas dostave, če obrazec pošiljate po pošti.

Za vašo donacijo se vam v društvu že vnaprej najlepše zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo,

ŠD BREZOVICA