VIKEND V ZNAMENJU MALE ODBOJKE IN KADETOV

Brezovica 1 neuspešna v Žužemberku, Brezovica 2 odlična v Kopru!

Oslabljena ekipa Brezovice 1 je na zadnjem turnirju v Žužemberku zabeležila 2 prepričljiva poraza z 2 : 0. V prvi tekmi so bili boljši Črnučani, v drugi tekmi pa so bili premočan nasprotnik vrstniki iz Dolenjske. Sedaj bo potrebno počakati na razplet zadnjega turnirja (Brezovica je prosta), ko bo znano katero mesto smo osvojili na koncu 1. lige.

Veliko bolje so se odrezali fantje, ki nastopajo v drugi ekipi. Z dvema zmagama so v Kopru zaključili letošnje ligaško tekmovanje. V zadnjem krogu so bili boljši od obeh koprskih ekip in tekmovanje zaključili na drugem mestu. V mali odbojki sledi nekaj tekmovalnega premora. Prihodnji turnir bo potekal v Šempetru, 15. 4., kjer bodo zbrane praktično vse ekipe male odbojke v Sloveniji.

Kadeti s polovičnim izkupičkom v Balonu! 2️⃣:1️⃣ in 1️⃣:2️⃣

????????V mestnem derbiju proti Ljubljana Volleyu smo bili po neprepoznavnem prvem setu dovolj dobri in tudi dovolj zbrani, da je v nadaljevanju steklo in je zmaga z 2:1 ostala doma.

V derbiju z vrha pa so bili gostje iz OK Odbojkarski klub Fužinar SIJ Metal Ravne precej boljši v prvem setu, drugi je po zares dobri igri ob samem zaključku niza pripadel nam, v tretjem pa je bilo do desete točke vse OK, nato pa smo popustili in gostje so zasluženo zmagali in potrdili prvo mesto v 1. kadetski ligi DP v odbojki. Tudi naši fantje so odlični, saj so drugi in se lahko v miru pripravljajo na zaključek sezone.

Sledi pavza, vmes še repesaž, nato pa zaključni turnirji, kjer ni več prostora za slab dan.

Bravo trenerja Ivan in Simon, bravo fantje!