USPEŠEN VIKEND ZA VSE…

????Nova zmaga ŠPAN Brezovice v 20. krogu 1.B DOL!????????????????3️⃣:0️⃣????????????????????????????

ŠPAN Brezovica : OK Črnuče II 3:0 (25:20, 25:19, 25:22)

Proti drugi ekipi Črnuč je bila zmaga sicer pričakovana, ampak ker je vložek visok in v igri kvalifikacije za 1.A. ligo, je vsaka gladka zmaga olajšanje in “kljukica” več. Fantje in trenerja Ivan in Simon pa vztrajajo, oddelajo, kar je treba, ne glede na to, da se postava določi praktično šele pred tekmo. Poškodbe ne prizanašajo.

‼️Čaka nas še zadnja tekma ligaškega dela, v soboto ob 18h v Mislinji proti Korvolleyu – cilj je poln izkupiček! Če nam uspe, bo nagrada -vstopnica za 1.A ligo- skoraj na dosegu roke‼️

????????Fantje in trenerja bi si jo zaslužili, zato bomo tudi navijači na Koroškem z njimi.????????????????????????DEJMO BREZOVCA!!!????????????????

DVE ZMAGI BREZOVČANOV V MALI ODBOJK

Močno zdesetkana ekipa Brezovice je zabeležila novi dve zmagi v 1. ligi in se tako utrdila na 1. mestu zahodnega dela prve lige. Osmim fantom sta se pridružila še “mini” odbojkarja Tjaš in Matija. Oba sta vstopila v igro, bila pogumna in svojo priložnost lepo izkoristila.

V prvi tekmi je bila Brezovica boljša od Kamnika. Pri Kamničanih je prav tako manjkal kapetan ekipe, ki je poškodovan spremljal tekmo s tribune. Tekma se je končala z izidom 2 : 0 (25 : 18, 25 : 23).

V drugi tekmi so Kamničani brez večjih težav premagali ekipo Salonita.

Tretjo tekmo so Brezovčani odigrali s Salonitom in zabeležili novo zmago.

Glede na vse težave, ki smo jih imeli s sestavo ekipe ta teden, je za nami prav uspešen vikend.

Kadeti s polnim izkupičkom iz Črnuč!????????????????????%????????✅️✅️2️⃣✖️2️⃣:0️⃣

Po uspešni soboti so nam 100% nedeljo priigrali tudi naši kadeti ŠD Brezovica – odbojka .

Nasprotnika sta bila OK SIP Šempeter in Vet4Pet Triglav Kranj. Savinjčani so naš neposredni tekmec pri vrhu 1. lige, zato smo pričakovali napet derbi dveh dobro vodenih ekip. Pa ni bilo ravno tako. Naši fantje so odigrali zares dobro – predvsem sta bila prijetno presenečenje Čofi in Niko – in zelo gladko dobili tekmo z 2:0.

ŠD Brezovica – SIP Šempeter 2:0 (25:19, 25:21)Oslabljeni Triglavani pa so se izkazali za dosti trši oreh, niso nam dali dihati in je bilo v drugem setu treba “ribati” do konca za še drugo zmago z 2:0. Zanesljiv servis in predvsem odlična igra v bloku sta bila na obeh tekmah “+” in jeziček na tehtnici.Vet4Pet : ŠD Brezovica 0:2 (20:25, 23:25)

‼️V prvi ligi kadetov smo trenutno na 2. mestu. Čez 14 dni je v našem Balonu zadnji turnir rednega dela DP z zelo zanimivimi tekmami: Najprej mestni derbi proti LJ Volleyu, nato pa še tekma priti vodilnem OK Fužinar iz Raven na Koroškem.‼️

Bravo trener Ivan Ivec Milošević, bravo fantje in hvala glasnim navijačem za podporo.????????????????????