ODLIČNA PREDSTAVA IN ZMAGA ČLANSKE EKIPE ŠPAN BREZOVICA!

🟣⚫️🟢✌️✌️💪🏻💪🏻3️⃣🧨0️⃣ (25:15, 25:15, 25:22)!!

V 8. krogu 1. B DOL je bil naš nasprotnik “sosed” na lestvici OK SIP Šempeter v Savinjski dolini. Pričakovali smo izenačeno tekmo, še posebej zaradi gladkega poraza na gostovanju v 1. delu DP. Izkazalo se je drugače in naši fantje niso dovolili, da bi se niz zmag prekinil. Zelo dober servis s stalnim pritiskom na sprejemalce, dober “blok” in igra v polju ter še ena tekma več, ko so bile dolge izmenjave praviloma na koncu naše. Konstantna igra od prve točke do konca tekme, energija in nepopustljivost tudi v tretjem nizu, ki je bil še najbolj izenačen in tokrat zares ni bilo dvoma, kdo bo nocoj zmagovalec. Vidi se, da so fantje čedalje bolj uigrani, glasni in povezani, zato smo skupaj z njimi na tribunah uživali tudi gledalci, ki smo zopet čedalje številčnejši. Posebej veseli smo bili obiska “našega” Gregorja Rozmana, sicer glavnega trenerja Calcitovk iz Kamnika, s katerim je bilo po tekmi zanimivo pokramljati. Pohvale tudi zares dobri in “neopazni” ekipi sodnikov.

NAPOVED DERBIJA‼️‼️: V naslednjem krogu, v soboto 26.11. VSE ljubitelje odbojke vabimo v Balon, saj se bomo pomerili z vodilno ekipo 1. B DOL MOK Krka Novo mesto.

Fantje bodo dali vse od sebe, saj bodo odlični gostje zahteven nasprotnik, vas pa vabimo, da jih izdatno podprete z obiskom in navijanjem!🎺🥁🪗✅️✅️Bravo fantje, bravo trenerja Ivan in Simon ter hvala navijači! 👌🙌🙌🙏🙏