Za nami uspešen vikend

Sobota, 26.3.2022

Prva ekipa Brezovice je danes v Kanalu sklenila ligaški del tekmovanja z dvema zmagama in enim porazom. Kljub številnim boleznim (manjkali so 4 odbojkarji), so fantje uspeli prikazati dobro odbojko in premagali Salonit z 2:0, Sledili sta še dve tekmi z Žužemberkom. V prvi so bili boljši Dolenjci z 2 : 1, drugo tekmo pa je dobila Brezovica z 2 : 0. Tako so se fantje zasluženo uvrstili na polfinalni turnir, ki nas čaka čez mesec dni. Za ekipo Brezovice so danes igrali: Tevž Cunjac, Žan Zavrl, Enej Dolenšek, Alex Lušina, Erik Marinko, David Janič, Martin Fabjan, Nay Rahmanović, Luka Kraševec in Aljaž Turk.

Ekipa male odbojke Brezovica II je v dvorani Maksa Pecarja pokazala pravo borbenost in ekipni duh. Proti ekipi ACH Zmajcki II in G Volley so zmagali v setih z 2:1.Bravo fantje, le tako naprej ????

Nedelja, 27.3.2022

KADETI ODLIČNO TUDI V KANALU!

Naši kadeti nadaljujejo z odličnimi predstavami v 1. ligi DP za kadete. Na zadnjem turnirju v Kanalu so se pomerili z OK Črnuče in KRKA Volleyem iz NM ter dvakrat zmagali.

1. tekma:Črnuče ACH I : ŠD Brezovica 0:2 (11:25, 15:25)

Fantje so igrali odlično in povsem prevladali na igrišču. Z močnimi in natančnimi servisi, solidnim sprejemom ter učinkovito igro na mreži so takoj prevzeli pobudo in igralcem Črnuč niso pustili prav nobenih možnosti, da bi se lahko približali. Priložnost za igro so dobili vsi igralci in jo tudi dobro izkoristili.

2 tekmaŠD Brezovica : Krka I 2:1 (25:15, 19:25, 15:12)

V prvem nizu je kazalo na še eno gladko zmago, saj so fantje delovali kot dobro naoljen stroj. Na sredi drugega niza pa je prišlo do padca zbranosti, začel je šepati sprejem, tudi na servisu je bilo več napak in Krkaši so začeli dvigati glave in igro. Z zares nepopustljivo, borbeno in raznovrstno igro so prevzeli pobudo in zanesljivo zmagali v drugem nizu. Odločilni tretji niz se je začel po naših željah, z veliko več zbranosti ter dosti manj napak. Do 12 točke je šlo zares dobro, potem pa je prišlo zopet do krajšega “mrka”, gostje so z delnim izzidom 0:3 prišli do samo -2 točki razlike, na srečo pa jim naši fantje kaj več niso pustili in zasluženo zmagali v tretjem s 15:13.

Redni del sezone smo tako končali na prvem mestu, s štirimi točkami naskoka pred drugouvrščenim LJ Volleyem. Končni vrstni red v 1. ligi bo znan naslednji tedenna turnirju v Radencih , ko bodo odigrane tudi vse zaostale tekme. V boju za tretje mesto je v najboljšem položaju Krka Volley, nekaj možnosti pa imajo tudi še OK Črnuče, ki za novomeščani zaostajajo za dve točki.https://www.odbojka.si/index.php?podst=3499380075386937343

Sledi daljši, skoraj 2 meseca dolg tekmovalni premor, tako da bo malo več časa za šolo in pošten trenažni ciklus.

Čestitke trener Ivan Ivec Milošević in igralci kadetske ekipe ŠD Brezovica!

DEJMO BREZOVCA!!!